Monday 6 April 2015

Tips för matlagning Grönsaker Låt närings inte förlorat

Tips för matlagning Grönsaker Låt närings inte förlorat
cream pemutih wajah


Grönsaker är en av de livsmedel cream pemutih wajah det både för hälsan. Därför rekommenderar vi att konsumera några grönsaker som inte hålls sund kropp. Innan du äter i genomsnitt dessa grönsaker kan tillagas mer linjen.
Men det tog ni vet, matlagning trick tydligt fel kan skapa att näringsämnen som finns i grönsaker kan förloras. Som ett resultat kommer kroppen inte ut för några näringsämnen samt av grönsaker som du laga den. Var ska sorterar?
Låt näringsämnen i grönsaker inte var förlorat, säkert måste du känna rätt tillagnings trick. Eftersom de näringsämnen som den innehåller till grönsakerna kan gå förlorade på grund av långvarig exponering för värme överskrids när kokta.
Här finns det ett trick för att koka grönsaker närings låt inte förlorat:

1. Morötter & Broccoli
Morötter och broccoli rekommenderas inte för rå konsumtion eftersom kroppen skulle vara svårt att smälta. Du kan sauteing eller mengukusnya mycket mindre sedan före konsumtion. Skär morötterna och broccoli, först koka många minuter. Denna process kommer att öka karotenoid innehåll morötter och broccoli som fördelaktigt att förebygga cancer.

2. Gröna bladgrönsaker
Låt näringsförsvann inte, du kan laga gröna bladgrönsaker är bara lägga till lite olja när sautering och som inte får överskridas lång uppvärmning. Hälsosamma fetter från oljor kan lindra kroppen absorberar inte mer näringsämnen som produceras när hans små gröna grönsaker värms.

3. Vitlök
Gör Tills samtidigt laga vitlök nya skuren eller hackas. Låt vitlök var när de första 15 minuter. Utifrån forskningsresultaten, låt vitlöken utsätts för luft medan många minuter tydligt kan utlösa enzymreaktioner som producerar cancerförebyggande föreningar.

4. Mekanisk skärning
Så att inget ljus förloras näringsämnen, bör du klippa grönsakerna i bitar som stora. Grönsaker skurna i bitar om att detta kommer att skapa indirekt näring förloras vid en tidpunkt när de utsätts för varmt eller kokande vatten.

5. Potatis
Kala kan ånga eller koka potatisen, ska du ange samma med med huden (inte skala). För detta potatisskal nyttiga för att upprätthålla blodnivåer av vitamin C vid en tidpunkt när potatisen är kokt. Detta trick och kunna skapa potatis kokta omedelbart.

Försöker att inte vänja sig laga grönsaker översteg långa, ganska många minuter. Matlagning grönsaker lång tid det kunde vara användbar för att skapa rätter att vara mjukare konsistens, men denna aspekt skapar de saknade näringsämnen till

No comments:

Post a Comment

Blog Archive