Monday 30 March 2015

Bad alkoholin vaikutukset Terveyden Agency

Bad alkoholin vaikutukset Terveyden Agency
dr rochelle skin expert


Joku, joka tykkää juoda alkoholia, riski dr rochelle skin expert lyhyellä aikavälillä riski tuntuu krapula ja unettomuus. Se on vain pitkän aikavälin riskejä alkoholin terveyden kehon vasta myöhemmin kokenut ne, jotka todella koukkuun alkoholijuomia.
Luo määrittää pitkän aikavälin riski terveydelle kaikista kohokuvioitu alkoholia, seuraava selitys voidaan että lainasi National Institute Alkoholin väärinkäyttö, alkoholismi luo voit vähentää alkoholin kulutusta.

1. Brain
Alkoholi häiritsee suorituskykyä aivojen ja vaikuttaa aivoihin temppuja työtä. Nämä rajoitukset voivat muuttaa mielialaa ja käyttäytymistä. Kukaan ei voi olla vaikea ajatella selkeästi ja liikkua ei sovi yhteen haluja.

2. Sydän
Hieman yli juo alkoholia yhdellä kertaa voi vahingoittaa sydäntä ja aiheuttaa terveysongelmia, kuten kardiomyopatia (sydänlihaksen pehmentänyt turvotus), rytmihäiriöitä (epäsäännöllinen syke), korkea verenpaine, ja aivohalvaus.
Mutta tutkimus osoittaa sopiva määrä alkoholia pystyä estämään sydänkohtaus terveitä aikuisia.

3. Heart
Alkoholin vaikutukset maksaan aiheuttaa erilaisia ​​terveysongelmia ja maksatulehdus, mukaan lukien rasvoittuminen, alkoholi hepatiitti, fibroosi ja kirroosi.

4. Haima
Alkoholi stimuloi haimaa toksiinituotannon jotka aiheuttavat haimatulehdus, perandangan ja turvotus verisuonten haima, joka estää ruoansulatusta.

5. Syöpä
Alkoholin jokainen HRI riski sairastua maksasyöpä, rintasyöpä, syöpä suun, nielun syöpä, ja mahasyöpä. Ei kaikki ihmiset, jotka juovat alkoholia syöpäriskiä. Se on vain tutkijat eivät havainneet syöpä löytyi vähän alkoholia kuin ne ihmiset, jotka eivät juo alkoholia.
Tuore tutkimus osoitti, että muutamia syötäviä alkoholi voi lisätä riskiä mahasyöpä. Tutkimus, joka on edelleen käynnissä 500000 ihmistä 10 Euroopan maassa havaittiin, että joka toinen juo alkoholia per HRI voi lisätä mahasyövän 8%.

6. Body Immuunijärjestelmän
Makin ei juurikaan juo alkoholia, elimistön immuunijärjestelmä on heikko puolustus ja yhä alttiita sairauksille. Kevyempi suurkuluttajia kärsivät keuhkokuume ja tuberkuloosi kuin ne, jotka joivat vähän alkoholia. Jopa 24 tunnin jälkeen keho on myös humalassa ihmisiä, jotka eivät ylity yhden hieman alkoholin olematta kyky torjua infektiota.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive